De vrouw en het verhaal achter I Love Fotografie.

Mijn naam isPortretjes-2 Anneliese van Beek – Huvers en ik ben eigenaresse van I Love Fotografie.

I Love Fotografie is een bescheiden fotostudio aan huis, maar ik fotografeer in overleg ook op locatie. Ik richt mij met name op kinderen, dieren en gezinnen. Maar sta absoluut open voor alles wat met fotografie te maken heeft. Mijn naam zegt het eigenlijk ook al: i LOVE fotografie!

In het dagelijks leven ga ik vooral door het leven als mamma en echtgenote van mijn 2 lieve mannen. Naast mijn werk als fotografe ben ik hemato-oncologisch verpleegkundige en dus ook werkzaam in het ziekenhuis. Allemaal taken die mij heel nauw aan mijn hart gebonden zijn. Heel uiteenlopende dingen, maar ik zou het niet anders willen hebben!

Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om te fotograferen. Eerst hobbymatig en met name huisdieren, vrienden en familie moesten er aan geloven zodra ze bij ons over de vloer kwamen. Mijn camera en ik waren zeker bij speciale gelegenheden onafscheidelijk. In de loop van de tijd is deze hobby echter steeds serieuzer geworden. Ik leerde mijn camera goed kennen, wat beduidend betere foto’s opleverde en ik ben gaan werken met een professioneel fotobewerkings programma. Hiermee kan ik mijn eigen idee en sfeer creëren zodat het eindresultaat voor de klant altijd iets unieks is maar wel qua stijl ook helemaal bij mij past. Ook sloot ik me aan bij de amateur fotoclub Fodipres. Dit heeft me een enorme boost gegeven om kritischer naar mijn foto’s te leren kijken en me verder te ontwikkelen in de fotografie.

Naarmate ik mijn camera beter leerde kennen, groeide ook het zelfvertrouwen in mijn eigen kunnen. Het aantal opdrachtjes voor anderen nam toe. En nu kan en durf ik inmiddels met trots zeggen, dat ik de stap genomen heb om mijn eigen, bescheiden, fotostudio op te richten:  I Love Fotografie.

Ik hoop dat jullie zullen mogen genieten van mijn foto’s.

En wellicht, graag nog een keertje tot ziens!

Lieve groetjes,

Anneliese